Bieren

Hier vindt u een overzicht van alle gebrouwen Bracque Speciaalbieren. Onze bieren zijn verkrijgbaar in six-packs, zeer geschikt als bijvoorbeeld relatiegeschenk, of in dozen per 24, voor thuis of op de kroeg.

Op voorraad:

  • Zonzuiper
  • Hitsig Hertje

Hitsig Hertje

Het nieuwste seizoensbier van Bracque! Deze dubbelbock is speciaal gebrouwen voor de koudere periodes van het jaar. Het Hitsig Hertje combineert verscheidene mouten met de beste hoppen voor een uniek karakter, dat enkel beschreven kan worden als verwarmend en rustiek met een hint van chocolade.

Hitsig Hertje etiket

Zonzuiper

Het eerste seizoensbier van Bracque speciaalbieren! Inmiddels 2 opeenvolgende jaren gebrouwen wegens aanhoudend succes. De Zonzuiper is een Weizen IPA welke het frisse van Weizenbier combineert met een stevige lading (citrus)hoppen. Zowel tijdens het kookproces is er hop toegevoegd, als daarna is er dryhop toegevoegd. Een frisse geur en body met een bittere afdronk zijn het resultaat.

Zonzuiper etiket

Lentelust

Na de winter komt de lente, tijd voor een fris biertje! Ons lentebier is met liefde gebrouwen voor iedereen die de bloemetjes graag buiten zet! De Lentelust bevat een flinke dosis bloemen en kruiden, met daarop afgestemde aromahop. Een frisse geur en body met een kruidige afdronk zijn het heerlijke gevolg: alsof een engeltje over je tong piest.

Lentelust etiket

Bracque Single Blonde

Dit is het eerste breed beschikbare Bracque bier, een mijlpaal! Bracque Single Blonde is een vernieuwend Blond bier met een alcoholpercentage van 6%. Het bier is onderscheidend door zijn unieke karakter dat omschreven kan worden als zacht met een licht hoppige afdronk. Graag delen we met u deze nieuwe ongeëvenaarde ervaring, tot stand gekomen door jarenlange overgedragen kennis.

Single Blonde etiket